lovasbereny

inkubatorhaz

inkubatorhaz

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 27 vendég és 0 tag böngészi

Új pályázati kiírások: március vége-április eleje

palyazatÖt magyar operatív program (OP) támogatását hagyta jóvá pénteken az Európai Bizottság, amelyeken keresztül 2020-ig összesen több mint húsz milliárd eurónyi fejlesztés valósulhat meg Magyarországon. A pályázati kiírásokat március végére - április elejére várjuk.

Néhány számszerű adat a várható támogatásokról:

A gazdaságfejlesztési és innovációs OP 8,8 milliárd eurós keretéből 7,73 milliárdot állnak majd az EU különféle alapjai.

A terület- és településfejlesztési OP-ből 3,97 milliárd euró, a versenyképes Közép-Magyarország OP-ből 927 millió euró, az integrált közlekedésfejlesztési és a környezeti és energiahatékonysági OP-kből összesen 7,7 milliárd euró értékben valósulhatnak meg fejlesztések, amiből 6,5 milliárdot biztosítanak az uniós alapok.

Jó hír a vállalkozásoknak, hogy a 7 évre adható összes támogatás 60%-a gazdaságfejlesztésre fordítható. Az előző ciklusban erre az összes keret 16%-a jutott.

A gazdaságfejlesztésen belül a kis- és középvállalkozások támogatása hangsúlyos, ezen belül a munkahelyteremtés, az energiahatékonyság valamint a kutatás-fejlesztés.

Forrás: Piac és profit

Tanácsadással, pályázatírással, pályázati elszámolással kapcsolatos kérdéseivel keressen bizalommal bennünket!

www.canlip.hu
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36703881646
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36304920746

JELENTKEZÉS