lovasbereny

inkubatorhaz

inkubatorhaz

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

100 fős rendezvény

 

2014. szeptember 13-án a Vulcanus Közhasznú Alapítvány rendezvényének adott otthont a Lovasberényi Inkubátorház!

A Vulcanus alapítvány alapvető célja, hogy Székesfehérvár és környékén a szerszámkészítő szakma tekintélyét emelje, az e terület iránt érdeklődő fiatalok számára segítsen a szakmai céljaik elérésében. 

A napok óta tartó esőzések is abbamaradtak ezen a napon, sőt még a nap is kisütött, hogy a cég vezetői és a munkatársaik felhőtlenül élvezhessék a programokat.


A csarnokban berendezett vendégfogadás, valamint az óriási területen kialakított, felállított sokféle játéklehetőség így zavartalanul tudta szórakoztatni a vendégeket. A csaknem 100 fő kényelmesen és szellősen elfért az inkubátorház vadonatúj csarnokában.

A kicsiket és a nagyokat trükkös biciklik várták, kipróbálhatóak voltak az elektromos, önegyensúlyozós Segway járművek is. A gyerekek energiáikat egy hatalmas felfújt légvárban vezethették le, de óriás társasjátékok közül is válogathattak. A kézműves asztaloknál az alkotásra éhes résztvevők elkészíthették saját alkotásaikat.

Az ellátásról, az ételekről, az italokról a székesfehérvári Osztrák Sörház gondoskodott.

Mind a cég vezetői, mind a kollégáik és családtagjaik, kicsinyek és nagyobbacskák meg voltak elégedve rendezvényük helyszínével, és tartalmasan, jókedvűen töltötték ezt a napot!

Exkluzív helyiségeinkkel a jövőben is állunk rendelkezésre a cégek és a magánszemélyek részére, amelyek télen-nyáron kiválóan alkalmasak céges rendezvények valamint családi ünnepségek megrendezésére!