lovasbereny

inkubatorhaz

inkubatorhaz

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 25 vendég és 0 tag böngészi

Szakmai szolgáltatások

Üzletviteli tanácsadás

Az üzleti életben fontos, hogy ne csak cége profiljának megfelelő tevékenység legyen sikeres, hanem vállalkozásának a körültekintő könyvelés is nyújtson támogatást. Találja meg a legmegfelelőbb formát, törvényi lehetőséget, amellyel ki tudja hozni a maximumot vállalkozási formájából.

Mi segítséget nyújtunk ebben.

Jogi tanácsadás

Üzleti vállalkozása nem nélkülözheti a jogi támogató környezetet. Kapcsolatrendszerünkön keresztül széleskörű segítséget tudunk nyújtani vállalkozása beindításától kezdve, az érdekei képviseletén át, az esetleges bírósági jogi képviseletig egyaránt.

Szakszerű iránymutatást tudunk adni munkaügyi kérdésekben is. Manapság egyre fontosabb a vállalkozási szerződések pontos megfogalmazása, a törvényi kritériumok betartása, az alkalmazottak munkaszerződéseinek precíz, jól megfogalmazott összeállítása.

PR és marketing tanácsadás

Segítjük Önt és vállalkozását a piacra történő bevezetésben.

Segítséget nyújtunk:

  • arculattervezés, arculati kézikönyv készítése,
  • PR cikkek megírása,
  • szóróanyagok megtervezése, összeállítása, megírása, korrektúrázása,
  • szóróanyagok nyomdai kivitelezése,
  • hirdetések megszervezése, reklámfelületek megtalálása,
  • molinók, ponyvák, reklámtáblák, Roll-Up, és egyéb, más reklámanyagok tervezése, kivitelezése.  

Pályázatírás, pályázatkezelés

Referenciákkal rendelkező szakértő pályázatíró csapatunk megtalálja Önnek a tervei megvalósításához leginkább kapcsolható pályázatokat.

Vállaljuk az uniós és egyéb pályázatok megírását, és a projekt végigkísérését is. Vállaljuk a megvalósítással együtt járó adminisztráció napi szinten történő vezetését, és a pályázat végelszámolásának bonyolítását is.

Kizárólag sikeres, nyertes pályázat után számolunk fel sikerdíjat.

Partnerkeresés

Támogató környezetet teremtve, kapcsolatrendszereink felhasználásával segítséget nyújtunk vállalkozása profiljával egybevágó partnerek megtalálásához.

Lehetőséget teremtünk az inkubátorház vállalkozói közötti munkakapcsolat kialakítására, kommunikációra, támogatjuk az esetleges együttműködésüket.

Idegen nyelvű fordítás

Fordítóirodával meglévő szoros kapcsolatunk lehetőséget nyújt Ön részére bármiféle nyelvre/nyelvről történő magán-, illetve szakirányú iratok, szerződések, anyagok fordítására.

Tolmácsolás

Német, angol, norvég nyelven vállalunk tolmácsolást.